Naši Detoxic

 • Tena
  Kod mene često boli želudac, i imali problema sa stolicom. Otišao sam na specijalistički nakon polaganja testova pokazalo da imam paraziti. Vjerojatno zbog psa, koji živi kod kuće. Liječiti neugodne simptome pomogao . Samo kapsula, to treba uzeti dnevno. Tjedan dana kasnije opet sam aktivno trčala u jutarnjim satima. I nakon mjesec dana su testovi potvrdili da je helminata nema.
  Detoxic
 • Damir
  Suočen sa crvima prvi put. Nisam mogao razumjeti kako se oni mogli pojaviti. Razmišljam, shvatio sam da je ugovoreno njima, rezak sirovo povrće i prljavim voćem. Izgubio sam 8 kg u kratkom razdoblju. Imala sam stalnu slabost i glavobolja. Zatim je otišao u bolnicu, ali otpušten lijekovi nisu pomogli da biste dobili osloboditi od crva. Ja sam vidio reklamu Detoxic u internetu. Odlučio je probati, jer zdravlje je postalo još gore. Na kraju, mjesec dana nakon primjene paraziti su nestali.
  Detoxic
 • Ana
  Moje dijete je ugovoreno u vrtiću. Liječnici su odredile anti-parasitica lijekovi. Ali sin nije mogao da ih piti, stalno iskopali od tih lijekova. Oni su bili nepodnošljivo gorko. Djevojka je savjetovao ona im svoje dijete liječenje. Naručila lijek na web stranici. Postao vodu dijete. Imao lošeg ukusa nema, i povraćanja kod sina nije bilo. Kroz deset dana prođe testove, jaja crva nije pronađen.
  Detoxic
 • Mario
  Detoxic radi, izbaci parazite. Meni je jako pomogao, ja dobili osloboditi od Giardia. Nakon uklanjanja ovog organizam se oporavlja. Jedna od njegovih prednosti – obnova oštećenih crva tkiva. Jako mi se sviđa ovaj proizvod, jer je on siguran, nema nuspojava.
  Detoxic
 • Matea
  Ugovor crvi od mačka. On ponekad odlazi na ulicu. Negdje ugovoreno sam i ja donio. Pokušala liječiti konvencionalnim lijekovima, koji su propisani liječnik, ali ću ih ja sam monstrum. Pronašla na internetu lijek Detoxic. Naredio, rezanja njegov mjesec. Lijek se dobro podnosi. Testovi su pokazali da sam zdrava.
  Detoxic
Ocjena Detoxic
4.6
30